Haber Detayı
11 Mart 2016 - Cuma 09:32 Bu haber 10941 kez okundu
 
Ankara'da Beyşehir’in gururu oldular
BEYŞEHİR - Beyşehir'in, herkese örnek olan yaşam öyküleri ile günlerdir ülke gündeminden düşmeyen 2 fedakar kadını, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki resepsiyonun 250 kadın onur konuğu arasında yer alarak Konya’yı temsil ederken Beyşehir’in de gururu oldular.
Güncel Haberi
Ankara'da Beyşehir’in gururu oldular

BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinin, herkese örnek olan yaşam öyküleri ile günlerdir ülke gündeminden düşmeyen 2 fedakar kadını, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki resepsiyonun 250 kadın onur konuğu arasında yer alarak Konya’yı temsil ederken Beyşehir’in de gururu oldular.
       Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla verdiği resepsiyona katılan Beyşehir’in fedakar kadınları Leyla Ildırlı ve Türkan Harmankaya’nın Ankara seyahati, Beyşehir Belediyesi’nin kendilerine rahat bir yolculuk yapabilmeleri için özel olarak tahsis ettiği VİP minibüsle sağlandı.
       Beyşehirli  Türkan Harmankaya, doğum sırasında beyin felci geçirdiği için yatağa mahkum olan evlatlık edindiği 17 yaşındaki Enes Harmankaya ve eşi ile birlikte resepsiyona katıldı. Resepsiyona sedye ile getirilen oğlu Enes'i bir an olsun yanından ayırmayan Harmankaya, yanına kadar gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan’la tanışma imkanı bulurken, gözyaşları içerisinde yaşadığı duyguları aktardı, "Ona benden başka kimse bakamaz, kimseye emanet edemem çünkü o Allah'ın bana emaneti. Onu çok seviyorum, o da bensiz durmuyor. İşte böyle bir hayatımız var, çok mutluyuz Allah'ın izniyle. Hayat mücadelesini hiç bırakmadım. 17 yıldır Ankara, İstanbul her yere götürdüm" diye konuştu. Beyşehir’in fedakar anneleri Harmankaya ve Leyla Ildırlı, görüşmelerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Beyşehir’e de davet ederken, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne davet edilen 250 özel kadından birisi olmaktan duydukları memnuniyeti ve yaşadıkları heyecanı dile getirdi.
       Cumhurbaşkanı Erdoğan da sedye üzerinde yatan Enes’i  sevip, yanaklarından okşarken, fedakar annelerle bir süre sohbet ettikten sonra yanlarından ayrıldı.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Beyşehirin, herkese, örnek, olan, yaşam, öyküleri, günlerdir, ülke,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Ankara'da Beyşehir’in gururu oldular
Yorumlar
Haber Yazılımı